De liefde wat een gevoel.
Jij weet wat ik mis,
Jij weet hoe het alleen zijn is,
Gewoon een knuffel of een zoen, kan al zoveel goeds doen,
jij, die mij liet voelen wat er is,
dat je vandaag leeft, en er geen regel voor is.
Gewoon een knuffel, voelde ineens zo fijn
ik wist niet meer dat alleen een knuffel zo intens kon zijn.
Wat een gevoel.