Ik zou de wereld willen zien vanf de zon
ik zou alleen maar gooien met stralen
geloof me dat zou ik doen als ik dat kon
Ik zou de wereld willen zien vanaf de sterrn
ik strooide alleen nog maar met licht
schitterende kleuren op ieders gezicht
Ik droogde de tranen van ieders gezicht
ik liet me niet stoppen 'k bracht iedere stakker
een liefdesgedicht
Ik zou de wereld willen zien vanaf de maan
ik strooide vrede en geluk,dat zou 'k doen
als ik op de maan kon staan
maar ik kan helaas niet toveren
dus zeg ik t maar
dus zo!
*