op het randje van men bed
blijven ze maar komen
tranen , ze maken men lakens nat .
niemand mag het horen
wil alleen zijn ...
ik wil niet aan je denken ,
maar ik doe het toch .
denken waarom je me niet wil ,
denken waarom je zegt
dat ik niet met je voeten mag spelen .
raar , dat je zoiets zegt
wanneer je geen relatie wil
het verwart me allemaal .
en tranen ! ...
wel ja tranen lijken de enige uitweg .