Ik kwam je tegen
Gewoon op zo even op het internet
Vet slecht
Maar dat doet er niet toe
Je wilde me graag zien
En ik vond het wel oke
Ik had er wel behoefte aan
Dus ik ben gegaan
Het was gezellig dat kleine half uurtje
Je kuste me alleen wel snel
Ik wist even niet wat ik moest doen
Maar het was niet erg
De volgende dag
Zag ik je weer want je wilde mij graag zien
Een jongen die gewoon echt meteen op mij afkwam
Ik zocht niet naar je
Maar je kwam wel op me af
Het was gezellig
Heb met je gekletst en niks gedaan
Je bent een lieve jongen
Je wil me graag zien
Laat altijd wat van je horen
En wil graag voor me zorgen
En dat terwijl je me nog moet leren kennen
En ik zou je echt graag beter willen leren kennen