als ik even steun zoek
een duwtje in de rug
een bemoedigend woord
of gewoon een kus
een pep-talk,een geintje
een lach of een traan
jullie zijn de enige mannen
bij wie ik me laat gaan
als ik jullie opzoek
voor een probleem of een vraag
of gewoon om te vertellen
hoe het ging vandaag
altijd zijn er drie personen
die er zijn voor mij
een telefoontje of een sms
en ze staan me bij
van geluk omdat ik jullie heb
kan ik soms wel huilen
verdiend heb ik het zeker niet
en toch zouden jullie me voor geen goud ruilen
ik heb enorm veel aandacht nodig
en jullie is het nooit teveel
waar ik ook over praat
jullie zeggen nooit dat ik jullie verveel
bedankt voor alle liefde
alle vertrouwen en de steun
lieve papa, broer en vriend
jullie zijn de basis in mijn leven
de belangrijke mannen die ik vertrouw
en waarop ik leun!!