Ben zo kwaad om wat er is gebeurt
dat ik al je spullen heb verscheurt
Ben zo verdrietig dat jij dit hebt gedaan
voor mij ben jij helemaal van de baan
Hoe heeft dit ons ooit kunnen overkomen
wie had dit in 1 leven kunnen dromen
Jij met een ander in ons bed
Ben kwaad omdat je me voorschut hebt gezet
Alles dacht ik je te hebben gegeven
Zo kwaad op je dat ik sta te beven
Nu ben je weg met die griet
Zoveel woede zoveel verdriet
Ben instaat je kapot te maken
en mijn woede uit te schreeuwen over alle daken
Laat je kop alsjeblieft nooit meer zien
Dan kom ik over jou heen ...misschien