Een plek voor ons samen.
Lieve schat, pak alsjeblieft mijn hand
Zodat we samen kunnen bouwen aan een plek voor ons apart
Waar jij en ik beide tot rust kunnen komen
En alle negatieve gedachtes gewoon af kunnen stromen
Waar plek is voor ons geluk
Een plek waar wij samen kunnen genieten
Dat we zeggen hier kan ons leven niet meer stuk
Hier kunnen we elkaar de liefde bieden
Niets staat ons dan nog in de weg
Alleen maar liefde en geluk, geen angst en geen pech.