als ik naar de lucht kijk
zie ik grijze wolken
de lucht is ijl,
ze is zo scherp als dolken
als ik naar de lucht kijk
zie ik de &lauwe hemel
en het aanzicht is mooi
dat ik &ijna &ezwijk..
als ik naar de lucht kijk
zie ik de zon die me toe lacht
die stralen geven mij
een gevoel van kracht
als ik naar de lucht kijk
zie ik de maan
die mysterieus schijnt
op dit moment kan ik de wereld aan
als ik naar de lucht kijk
zie ik de sterren
twikele een voor een
zorgen? ik he& er geen..