Niemand wil alleen zijn, niemand wil huilen...
Niemand wil alleen zijn,
niemand wil huilen,
dat doet alleen heel veel pijn,
en je moet schuilen.
Niemand wil alleen zijn,
niemand wil huilen,
dat is niet fijn,
dan zal je je ogen
vervuilen.
Niemand wil alleen zijn,
niemand wil huilen,
dat maakt je klein,
want je kan de tijd
niet inruilen.