Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Sterretjes In Je Ogen
Sterretjes in je ogen
mengsel van groen
en blauw
grijnzend sta je
in schijnwerperlicht
ik zie haar het liefst
als ze een boek leest
en je mooie gevangenis
die het luikje schuin openhoud
ik wil je dragen totdat
mijn blaren zijn verloren
hou je pose
maar niet ouderwets
sus me
naar je wolken
geluk is gegarandeerd
sterretjes in je ogen
vlammen mij
zeer zeker zeer
treffen de liefdespijlen
buitengewoon juist
Reacties op dit gedicht
Martin B vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Sheena
:
Dinsdag, januari 08, 2002 20:58
Positief, draagt ze je richting de maan
Sheena
Over dit gedicht
Auteur:
Martin B
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
08 januari 2002
Thema's:
[IK]
[Houden van]
[JIJ]