Paradijs van twee bij twee
waarin ik heerlijk ontwakend
me herinner hoe je krakend
protesteerde terwijl ik met haar vree
Vertrekhal van avonturen
waar ik zonder paspoort
diep en ongestoord
kon dromen tot in de vroege uren
Het contrast is dan ook schril
dat ik in plaats van geborgenheid te voelen,
nu nachten lang lig te woelen
en je bent de laatste tijd ook behoorlijk stil
©Isaiah