Sinds ik jou heb ontmoet
voelt het leven weer meer dan goed
ik kan alleen nog maar genieten
en heel hard in de lach schieten
Als ik denk aan die grappige dingen
die mijn hart constant laten zingen
Is dit dan wat liefde moet zijn
genieten, puur, zonder pijn
Het is nog zo nieuw en wennen
maar deze keer wil ik blijven en niet wegrennen
want het gevoel dat jij me geeft
dat heb ik in heel mijn leven nog nooit beleefd
Je geeft me vreugde en een veilig gevoel
en weet vaak precies wat ik bedoel
Blijf me alsjeblieft gelukkig maken
dan zal ik beloven niet af te haken
Want altijd word ik even bang en wil ik weg
dus geloof me als ik je zeg
Dat ik nu klaar ben om me te geven
en dat ik bij je blijf heel mijn leven