Liegen valt niet goed te praten
Maar de waarheid is soms ook verschrikkelijk
Het doet me soms dingen beseffen
En het maakt mijn dromen stuk
Soms zou ik liever willen
Dat mensen mij maar de halve waarheid zouden vertellen
Dat ik toch dingen ga beseffen
Maar dat mijn dromen nog zijn te herstellen
Maar dat is blijkbaar geen optie
Want pijn hoort bij je leven
Maar er komt vast ooit een dag
En dan wordt alle pijn verdreven