Jy mijn liefste,
By jou voel ik me fijn,
Ik wil jou nooit meer kwijt,
Wij samen voor altijd,
In goede en slechte tijden
Ik zal altyd voor jou strijden,
Hoeveel ik van jou hou is niet te beschrijven,
Ik kan het ook niet omschrijven,
Ik kan alleen maar zeggen,
Ik houw van jou!