Lege stoel
Jouw huis nog steeds hetzelfde,
de geur zoals het was.
Maar de wind waait nu iets kouder,
er komt geen zon meer door het glas.
De dagen zijn hetzelfde,
maar niet zoals voorheen.
Er is iets veranderd,
ik kan er niet omheen.
Niet willen horen,
niet willen zien,
niet willen weten.
Maar jij bent er niet meer
en dat kan ik niet vergeten…