Sluit het op
of het vlucht
met de ontsnappende lucht
geboeide lippen luisteren beter
geketende gevoelens
ontketenen de zomer van je stem heter
maar een gesloten hart
blijft altijd ergens openstaan
langswaar de dief kan binnen gaan
en je woorden steelt.