"SPEL"
De ruimte is leeg
tussen de klanken en de stilte
Alleen de gedachten aan hem
vullen dit isolement
Ik doofde de zon
en danste in het maanlicht
sloot ramen en deuren
op zoek naar zijn gezicht
Gevaarlijk spel!
Ik speelde mee,met een spel
mezelf achterlatend
niemand die mij kent
Was ik op zoek?
Heb ik gevonden?
Berouw!
Maar de dag zal komen
det ik durf te zeggen
Hallo vreemdeling...
Ik hou van jou.
~*~