In moeilijke tijden
sta je daar
je staat echt altijd voor me klaar
ik kan bij je terecht
en je veegt mn tranen weg
altijd geef je opbeurende steun
jij ben een vriendin waar ik op leun
leuke dingen en slechte dingen
het maakt voor jou niet uit
als er iets met me is
hoef ik je maar te bellen en je staat klaar voor me
een echte vriendin dat ben jij
met zo`n vriendin als jou ben ik heel blij
we maken leuke dingen mee maar ook minder leuke
maar altijd komt het goed
jij bent de vriendin
waar iedereen over droomt
maar jou als vriendin dat is voor mijn geen droom
want jij bent mijn vriendin
en in mijn hart is het plaatsje waar jij woont
jij bent er voor mij
maar ik ook voor jou
altijd praten we over de dingen
die ons dwars zitten
en komen er samen wel uit
het enige wat ik over jou ken zeggen
je bent een top weif