14 jaar
Pesterijen op school
ik was maar lelijk
ik kon maar beter dood zijn
mn cijfers zijn wel goed maar
ik krijg nooit een vriendje
15 jaar
intense gesprekken
via het internet
het is een schrijver!
hij hoort bij mij!
nu hem alleen nog van de drugs afhelpen
maar liefde overwint alles
16 jaar
Identiteitscrisis
"Mam ik wil het huis uit"
die opleiding 10 steden verderop
is écht beter!
"Je bent een slecht voorbeeld in deze school"
blowen mag niet op het schoolplein!
teken hier voor uitschrijving
"Mam, ik kan het niet meer aan,
mag ik thuis komen?
School? ach..ik word toch schrijver!"
17 jaar
Mijn eerste geld
de mooiste scooter
gestolen door een marrokaan
"Alle marrokanen het land uit!"
Een vuist in m'n gezicht
ik noemde Denise een hoer
ze vroeg er zelf om
18 jaar
Psychologen
hoe voel je je vandaag?
slaan de medicijnen aan?
ik ben alweer gestopt meneer
ik geloof niet meer in drugs
19 jaar
M'n eerste echte relatie
"ik ben vreemdgegaan"
o..
niet huilen
Ik vergeef je schat
20 jaar
Half jaar in m'n eentje naar ibiza geweest
Ik heb een auto
Ik hoop in september mijn toerismediploma te hebben
Ik ben heerlijk vrijgezel en elke zaterdag sla ik de mannen van me af
Mijn vrienden zijn wat ze horen te zijn
Mijn ouders geloven weer in me
Terug denkend aan alles
waar ooit pijn gezeten heeft
Besef ik voor het eerst
iets heel belangrijks
Ik ben nog wat onzeker soms
maar ik ben ik en altijd geweest
en ik kan erom lachen