Laat me nu
ga nou eens weg
Ik kan het niet
heb al genoeg geboet.
Of vind je van niet
zoek je daarom mij op
Laat me nu met rust
ik wil gaan slapen.
Ik ben geen meisje meer
ben een groot iemand
Die niks meer toe laat
die getekend is door jou.
Jij zal moeten boeten
bij mij staat er een rekening
Die jij nooit kan aflossen
want ik zal je laten betalen.