Zachtjes kruip je naar me toe
ik voel je wel maar ben best moe
Langzaam glijd je hand naar mijn been
en ik ril en ik versteen
Hoe je mij nog durft te aanraken
na die nacht dat jij dat laken
Hardhandig om mijn nek en armen bond
en mij verkrachtte en bruut verslond
Ik weet dat ik je zou moeten verlaten
want dit valt nooit meer uit te praten
Maar zo bang als ik voor jou ben ..
je zal me toch vinden of ik nu vlieg of heel hard ren
Maar de klappen en de pijn
zullen op een dag echt teveel voor me zijn
En op die dag dan vlieg ik weg
als je me dan nog vind dan heb ik maar pech
Dan kan het me toch niks meer schelen
want ik ben het onderhand zo zat..die bevelen
Ik hoop dat je dan zo lief zult zijn
dat je ervoor zorgt dat die laatste klap me verlost van alle pijn