vanmiddag
je laatste spullen halen
ja met je vriendin samen
dat mag
was toch wel vreemd
het huis is nu van mij
jij die het verleden meeneemt
ik voelde er niet veel bij
als vrienden is het goed
maar als man van mij
dat was er echt niet meer bij
voel me gesterkt
ben er bovenop gekomen
alles zelf regelen
en zie alles werkt
veel steun heb ik van mieke
ik ga nu door met mijn leven
samen met haar
zij is de energieke