Altijd maar bellen
kun je komen helpen
Ja hoor is goed 'kom eraan'
zei leuke dingen er voor af.
Geen tijd voor mezelf
altijd maar werken
Om hun een plezier te doen
nooit iets voor mezelf.
En wat krijg ik er voor terug
ja, stank voor dank
Ik doe het niet meer
ben zo kwaad nu.
Jullie zoeken het maar uit
ik zal niet meer terug komen
Jullie met die achterlijke praatjes
ik ben dat gedonder zat.
Mijn leven is al genoeg afgepakt
jullie komen je zelf nog wel tegen
Zal ik er dan nog wel zijn
denk het niet meer.
Ik kies me eigen weg nu
laat me niet meer gebruiken
Niet door klote kerels
en zeker ook niet door jullie.
Het spijt me echt niet
wat ik nu beschrijf
Ik weet ben nu hard
maar ben ik niet altijd te zacht geweest.
kelere wat ben ik kwaad.