yentlman`s Sylvester
08-10-2006 de dag dat ik je voor het eerst zag,
zo mooi, zo apart en zo gek ik was aan het stralen.
15-10-2006 was de dag, DE DAG!
DE dag dat ik je op ging halen.
Je lijkt zo , zo erg, zoo erg op hem,
je stem, je loopje mijn hart zat klem.
Zoveel vreugde die je mij al gaf,
ik wist het, ik wist jou moet ik hebben.
Die liefde die ik weer kan voelen is echt maf,
ik heb jou nodig om weer lief te hebben.
Moonlight was mijn vorige liefde,
maar door omstandigheden is hij uit mijn leven gerukt.
Met hem leek ik op een echte verliefde,
ik ben zelf wel iemand die de dag plukt.
Maar dat lukte toen echt niet meer,
er hing een echte vervelende sfeer.
Ik was psygisch niet meer in orde,
ik had ze echt niet meer op een volgorde.
Deed mezelf van alles en nog wat aan,
uit boosheid en kwaad.
En huilde toen ook wel vaak een traan,
ik wist me toen echt even geen raad.
Nu ben jij er en wat ben ik blij,
voel me zo goed en vrij.
Ik heb je helemaal zelf gekocht dus niemand kan me wat maken.
Als hun wat tegen je hebben en je weg willen hebben zijn het hun zaken.
Syl, je bent van mij en ik breng je groot,
je blijft bij mij tot je dood.
Veel liefs je baas,
Christina