In de tuin van verbeelding
tussen beelden van illusie's
verscholen tussen zee'n van bloemen
staat een put vol dromen
Als je wilt,kan je mij er vinden
starend in die bron
Met mijn handen vol verwachting
droom ik zalig even weg!
Zie de mooiste kleuren
ruik de fijnste geuren
spelende kinderen in 't gras
Maar er is een tijd van komen
en weer gaan
Zuchtend verschijn ik in mijn wereld
maar kan het eventjes weer aan
Dus laat mij rustig dromen
als je mij daar soms vindt
Ik ben dan eventjes weer kind.
~*~