Een weerkaatsend schijnsel
heeft me voorgoed verblind
Maar het is niet zo'n ramp
het is MEER wat ik vind
Geen ogen die liegen
geen beelden die bedriegen
Iets wat je diep binnenin voelt
heeft zich naar boven gewoeld
De waarheid is daar
ook zonder een helder zicht
Diep binnen, je vindt wel waar
diep binnen, waar de leugen zwicht
=^=^=^=
Wat wil ik hiermee zeggen? Vertrouw een beetje in jezelf. Vindt de waarheid IN je, niet in je omgeving.. oid.