~*~
TRIEST EN BLIJ,LIEF EN VUNZIG
ZO FLEXIBEL EN ZO KLUNZIG
ZO UITDAGEND ZO BEGEERLIJK
ZO VERWERPELIJK EN HEERLIJK
ZO ONTROEREND ZO FANTASTISCH
EN ZO HARKERIG ELASTISCH
MET Z'N BLUFFEN EN Z'N VREZEN
IN DAT ZELFDE ENE WEZEN
ZIE IK ALLES TEGELIJK
ALS IK NAAR M'N LIEFSTE KIJK
`*~