Steeds weer denkend aan die tijd
ik verliet hem
dus het was een afscheid
maar nog steeds hoor ik z'n stem
ik hoor die stem door me hele hoofd
elke keer weer
werd dat geluid maar gedooft
want het doet evenzeer
het doet pijn in me hart
heel erg pijn
ik word daardoor verward
ik ben er niet meer zeker van
niet meer zeker of ik jou wel had moeten laten gaan
daarvan heb ik soms een traan