Kom niet over me praten
zeg het recht in me gezicht
kom me niet haten
zeg het met je ogen op mij gericht
Kom me niet kleineren
het zal je niet lukken
ik zal je de rug toe keren
en je kaal plukken
Ik maak jou klein
hoe ik maar wil
ik stamp je fijn
dat ik me tijd aan jou verspil
Ik haat je, ik mag je niet
je maakt er een probleem van
dat je dat nou nog niet ziet
wat wilde je eraan doen dan
Het is voor altijd
nooit is meer wij
nee ik krijg geen spijt
ik heb er meer bij mij partij
Dus rot nou maar op meisje
en ga vrienden maken
ga terug naar je paleisje
die mensen zullen toch wel afhaken