Het is herfst
Herfst buiten, herfst in mijn hoofd
Bladeren vallen, gevoelens stijgen
De natuur wordt afgebroken, mijn gevoelens opgebouwd
Het is herfst buiten en herfst in mijn hoofd
Herfst wordt winter, maar niet in mijn hoofd
Herfst voor altijd, voor altijd in mijn hoofd