jij wilt weer thuis komen
maar durft die stap niet
angst over wint het
tranen zullen stromen
meer als een maand
ben jij hier vandaan
'k mis jou om mijn heen
het samen kunnen zijn
Door een poging van mij
om het leven uit te stappen
ben jij weg gegaan
je kon het niet meer aan
maar kom terug mijn zusje
ik mis je heel erg
'k wil je niet verlaten
mijn armen zijn vrij voor jou
het zal allemaal goed komen
ze zullen het wel begrijpen
en anders ik wel meid
het is zo voelbaar allemaal
ik hoop dat je woensdag komt
samen die verjaardag te vieren
een wandeling kunnen maken
om weer heerlijk samen te kunnen zijn
ik mis je
en hou zoveel van jou.