ik kan niet uitdrukken
wat je voor me betekent
verder dan
ik zie je graag
kom ik niet
we zullen moeten
zwemmen door zeeën
klimmen over bergen
en lopen door dalen
maar ik weet
dat we samen
alles aankunnen...
want nu zweven we
op een roze wolk
overal over, onder en door