het is niet omdat ik niet van jullie hou
maar het is gewoon omdat ik het leven verlaten
wou ik dacht dit is het ultieme moment
ik heb jullie graag gekend ik hoop dat ik voor jullie blijf
bestaan maar dan wel in jullie harten voortaan
ik voelde mij niet meer thuis op aarde zagen jullie niet dat ik werenloos voor me uitstaarde
ik deed het uit respect voor andermans leven 2 handel jullie moeten nu zonder me pret beleven we vormden de hechtste klas
al kwam er dikwijls strafwerk aan de pas
sorry mensen ik moet nu gaan denk eraan ik leef in jullie harten voortaan!
-xxx-