Waarom kon ik je niet helpen?
Waarom Luisterde ik niet beter?
Jij snapte mii.
Je jad self een verleden maar dat accepteerde je niet.
Waarom ben je weggegaan?
Waarom?
waarom liet je mij alleen ?
Je sal nooit vergeten worden.
Je Hebt dit leven niet verdient.
Ik hoop dat je nu rust hebt gevonde
M R.i.P Never forget you