Iedereen!
Iedereen heeft wel eens iemand nodig.
Iemand om mee te praten.
Iemand om mee te lachen.
Iemand bij wie je kan en mag huilen.
Iemand die jij vertrouwd.
Bij wie jij je hele verhaal kwijt kan!
Iemand die een arm om je heen slaat.
Iemand die jou de waarheid kan zeggen als het nodig is.
Iemand die jou een knuffel geeft.
Iedereen heeft wel eens een knuffel nodig.
Gewoon een vriendelijk woord.
Het idee,er wordt aan je gedacht!
Dat doet iemand zoveel goed.
Ik ben misschien niet altijd in de buurt,maar ik zal er altijd voor je zijn.
En dat wou ik laten weten,via dit gedichtje.