Eindelijk
Kussen
Uit de doos
Opgeblazen;
Zoveel mooie verhalen
Kussen
Voor het slapengaan
Ik geef je m’n wang
Maar het voelt niet goed
Je doet me pijn
Ik verlang naar het oude
Kussen;
Ik gooi je m’n bed uit
Liever oppervlakkigheid
Dan slecht
Slecht kussen