De gedachten dwalen door mijn hoofd
Waarom moest dit gebeuren?
waarom doet dit zo'n pijn?
Er is een leven bij me weggenomen
mijn leven zal nooit meer hetzelfde zijn
Drie dagen en nachten heb ik rondgedoold
Waarom mocht het niet zo zijn?
Eindeloos piekeren en denken
Zwart, is alles wat ik nu zie
Ik had zo graag dit leven willen schenken
Waarschijnlijk is dit het moeilijkste in mijn leven
Tussen wanhoop en verdriet
Loslaten is het moeilijkste wat er is
"Ach, je bent nog zo jong", zegt men
Maar niemand voeld dit verschrikkelijke gemis...