daar was jij de zon in mij donder koude kille tunnel
die het levenslicht bracht de warmte en liefde in mijn leven .
maar jij ging van mij weg .waarom ging jij weg .hadden het zo goe
nu is het terug donder koud en kil
nu je mij verlaten hebt.
mijn zontje
die koude kille tunnel voor eewig wand ik
kan jou niet vergeten