Voor sommigen moeilijk, maar ik kan het
Je ziet het niet altijd, een gewoon normaal gezicht
Kijkend in die spiegel waarvoor zo'n angst is
Maar daarachter schuilt van alles
Zó onzeker, soms zelfs vol wantrouw...
Verborgen voor alles om je heen,
Verstoppend wie je bent
Maar ik kan het als geen één
Ik kan me ogen sluiten, dromend verder kijken
Even geen werkelijkheid, alleen maar een droom,
Een droom waar ik mezelf ben
Een droom waar mijn verlangen werkelijkheid wordt
Mijn diepste gevoel die voor mij waarheid wordt,
En ja daar wil ik naar vluchten...
Zó prachtig mooi, het maakt me blij
-Anders zou ik toch maar weglopen van mezelf-