Slechts even met mij, maar nooit van mij
Alsof ik mijn levensverhaal heb blootgegeven
aan ieder die het vroeg of toevallig tegen kwam,
door slechts vijftien simpele zinnen uit te stralen
naar de buitenwereld om mij heen.
Mijn zinnen, mijn levensverhaal, mijn leven.
Maar wat heeft mij voor toevoeging aan een leven
dat anderen beter begrijpen dan ik ooit zal kunnen.
Een leven dat ik ook maar heb gekregen van mensen
of nog hogere machten waar geen invloed op uit te oefenen is
Het is niet van mij, ik heb het slechts in gebruik,
zelfs voor hoelang is niet bekend gemaakt, dus
maak ik er maar van wat mogelijk is uit dankbaarheid
voor dat ik deel uit mag maken van een levensverhaal,
wat anderen later weer zullen aanvullen