leeg
maar vol verdriet
leeg
zo zonder jou
leeg
zonder die armen om me heen
leeg
die armen die eerst voor mij waren zijn nu voor haar
Ja, zij heeft men plek ingenomen
zij heeft me dat lege gevoel gegeven
leeg
maar vol verdriet
leeg
die liefde is voor haar
leeg
geen armen om me heen
(een week na het gedicht hierboven geschreven)
die armen zijn niet meer nodig
die armen die mij bang maakten
die armen nu ongevuld
maar ik heb armen om me heen
armen die ik kan vertrouwen
armen waar ik niet bang voor hoef te zijn
armen die er altijd voor me zijn :)