dat ik sommige dingen
nog niet heb gedaan
is danks mijn engel
dat ik ze niet durfde
dat ik nooit kon doen
wat zoveel pijn deed
-maar toch was je boos
dat ik de gedachte had
de 1ste keer, dat
je was echt boos
hoe dom ik kon zijn
om dat al te denken
hoe erg het werd
als ik het echt had gedaan
maar je was ook blij
dat ik het vertelde
dat ik je vertrouwde
om zo mijn eigen veiligheid
dat ik het niet zou doen
te vergoten-
dat ik het vertelde
is dankzij mijn engel
die mij weerhoudt
van domme dingen
die me toe zet
voor goede dingen
ik wordt goed beschermd
door mijn onzichtbare engel