Vrij als een adelaar
wil ik door het luchtruim zweven,
over woeste hoogten
en woudbedekte vlakten.
Vrij als een mustang
wil ik door de prairie draven,
langs zandwoestijnen
en de Rocky Mountains.
Vrij als een dolfijn
wil ik door de golven klieven,
mij door de Golfstroom laten leiden
naar onbekende verten.
Ik ben vrij.