Jij bent boos op mij
'k gaf jou de schuld
toegeven van jou daden
het onrecht wat je me aan deed
het spelen met mij lichaam
dreigenmenten die jij gebruikte
macht was wat jij had
en nu nog dagelijks
maar het zal ooit veranderen
op een dag gaat het gebeuren
het aangeven van jou misbruik
pijn en angst zal jij voelen
dan zal ik juigen en zingen
weer lopen door de straten
mensen weer aan kunnen kijken
mezelf weer durfen tonen aan de mens
genieten van het leven
mezelf weer lief hebben
geen tranen van verdriet
maar tranen zullen stromen
van het vele geluk en glimlachen
en dat ik zeker heb gewonnen
want wees maar lekker boos
jij komt nog aan de beurt.