x Jij maakte me verliefd.
x Dat heb je makkelyk gedaan.
x Mn gedachte zegt; Ik wil je.
x Maar mn hart zegt; Laat hem gaan.
x Ik dacht dat je om my gaf.
x Wat bleek, je had gelogen.
x Je wilt niet weten hoe ik me nu voel.
x Jawel? Ik voel me keihard bedrogen.
x Ik ben verdrietig.
x Chagrynig, boos en kwaad.
x In mn gedachte wil ik je zo graag.
x Maar mn hart zegt; T is te laat.