Ben zo blij dat jij er altijd voor me bent,
Niemand die mij ooit beter heeft gekend.
Kan je altijd sms-en, met je praten,
Als ik in een dipje zit, jij hebt het altijd in de gaten.
Jou vertrouw ik helemaal,
Dat lukt me niet bij iedereen, dat is waar ik van baal.
Naar jou kan ik toe komen om mijn hart te luchten,
Bij jou hoef ik niet te vluchten.
Praten met jou geeft mij dan zo’n goed gevoel,
Ik kan niet uitleggen hoe ik dit bedoel.
Dan kan ik er weer even tegen aan,
Zodat ik geen dingen doe, die ik anders wel had gedaan.
Ik wil je bedanken voor alles wat je me schenkt,
Want dat is meer dan je denkt.
Verder wil ik gewoon dat je weet,
Dat ik om je geef en je echt nooit vergeet!