Ik hou van het zitten in de trein voor vijf uren
Ik hou van het wachten op de bus
Ik hou van het wachten in de regen
En dat allemaal voor één kus
Ik haat het als de treinen niet rijden
Ik haat het als de bussen niet gaan
Ik haat het om niet bij jou te kunnen zijn
En voor een dichte deur te staan
Want als ik aan jou denk fleur ik weer op
Jij maakt mijn dag weer compleet
Jij zet een glimlach op mijn gezicht
Zonder dat je het weet
Je laat me lachen in donkere tijden
Als ik verdrietig ben denk ik aan jou
Als ik bij jou ben voel ik mij voldaan
Voor jou wil ik mijn leven geven
Voor jou wil ik gaan
Ik haat het als je onbereikbaar bent
Ik haat het als het niet goed met je gaat
Als je verdrietig bent, of teleurgesteld
Dat is wat ik ontzettend haat
Ik hou ervan als ik jou kan helpen
Ik hou ervan om bij jou te zijn
Want elke traan verandert in een lach
Bij jou zijn is ontzettend fijn