Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
slaap zacht droom zoet
Ik ben de stilte
onder aan de trap.
De hoop dat wie
weet ook is
en leeft met
wat we gelukkig noemen.
Ik troost mezelf
ik zoek mezelf
en voel haar.
De stilte voor
haar open deur.
Haar blik knelt me
en wijst me de weg,
huiswaarts. Langs heggen,
plassen en vage steppe.
Je bent mijn muze,
onberijkbaar afwezig.
Net zoals ik,
maar ik was echt weg,
verdwenen voor de Noorderzon
en stiekem toch hopen.
Ik was weg,
ben terug en gelukkig.
Zoals houden van
maar dan zonder moeten.
slaap zacht
droom zoet
^__^
Reacties op dit gedicht
Joris Daelemans vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
bijouken
:
Donderdag, november 09, 2006 11:31
Geweldig mooi en warm.
"houden van, zonder moeten", dat vind ik prachtig. Een vrije keuze vanuit het hart.
Graag gelezen.
Liefs, knuffel.
lonely 1
:
Woensdag, november 08, 2006 23:13
mooi dit!!
liefs, lonely 1
Over dit gedicht
Auteur:
Joris Daelemans
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
08 november 2006
Thema's:
[Geluk]
[Houden van]