Je lieve lach, licht van ziel
mijn lief, je liet me zweven
een vogel zo hoog in de wolken
als het kon
onbereikbaar verdwaald
verliefd verdwenen
achter de zon ....
tot het lot de weg
weer leid als door
een wervel wind gedragen
ik terugkeer uit mijn
vlucht, en wij elkaar
weervinden, in waar
het hart naar doet
verlangen, van de
last van het
verleden door
liefde voorgoed
te mogen worden
bevrijd