Een ster
Een ster
straalt ver
een lichtend
voorbeeld
van hoe het
kan zijn,
mijmer
ik verder
een lichtjaar
te zijn!
Omringd
door die ander
verlicht
ik mijn geest
nader ik
steeds dichter
een
lichtjaren
feest.
We stralen
zo samen
en lichten
jullie bij,
kijk verder
dan het heden
en deel het
met mij.
Kleuren
als diamanten
brengen
blijdschap
en geluk
zo
aangeraakt
te worden
maakt
me stil
van geluk
Stralende sterren
een hemel
diep blauw
de melkweg
daar boven
hoe heb
ik het nou?
Verleden
en heden
verweven
met elkaar,
miljoenen
lichtjaren
ver
oneindig
als het leven,
begin en einde
snelweg
van het leven,
soms vallend
en opgaand
in elkaar
explosie
van licht
een
machtig gezicht.
Heden
verleden
stralend
ver
en dichtbij
je zelf
er in
verliezen
gevonden
in ronden
na ronde
een stofje
oneindig
dichtbij!!